– fordi tiden kræver et MODSPIL

07. Mar 2006

Ytringsfrihed? Ikke for muslimer

 
Danske muslimer, der giver deres besyv med i den offentlige debat, skal ikke regne med at kunne gøre dette uden at blive chikaneret på det groveste, skriver Politiken i dag under overskriften Smædekampagne mod danske muslimer:
Det er ikke omkostningsfrit for danske muslimer at deltage i debatten om Muhammedtegningerne.

Mange af Jyllands-Postens muslimske læsere, der har haft kritiske læserbreve i avisens debatsektion, har efterfølgende modtaget anonyme trussels- og smædebreve med posten.

Muhamedanersvin, indavlede idioter eller nasserøve, som muslimerne blandt andet kaldes i brevene, opfordres til at blande sig uden om debatten, og hvis de ikke ligefrem trues på livet, opfordres de til at skride hjem.

Flere af dem har modtaget et billede af en hund, der parrer sig med en bedende muslim, sammen med det meget omdiskuterede foto af en mand med grisetryne under teksten:

"Her er det rigtige billede af Muhammed".
De sidste billeder er naturligvis de selv samme, som en række imamer er blevet kritiseret for, fordi de - i fuld overensstemmelse med sandheden - fremlagde dem som eksempler på den chikane, mange danske muslimer må leve med.

Her er et udvalg af andre artige ting, muslimske læserbrevsskribenter er blevet beriget med (flere i Politikens artikel - nogle af dem har jeg ikke engang mave til at viderebringe her):
  • "Du vil bestemme, hvad vi skal gøre. Du er syg i dit dumme grimme hoved: Perker. Hvordan skal man kunne respektere jer. Når halvdelen af jer er kriminelle objekter. Mordere, tyve, voldsmænd, voldtægtsmænd, svindlere og bedragere de halve af jer".
  • "Luk lige din sorte kæft og vær glad så længe i kan gå i fred i Danmark - ellers skal vi fanden eder komme efter jer".
  • "Du kan putte ære og stolthed op i din sorte røv. Hvad fanden kender du til disse begreber? Hvad gør du overhovedet i Danmark?".
  • "Du og andre muslimer i Danmark er en stor skare nasserøve".
  • "Rejs hjem dit svin!".
  • Der er vist ingen tvivl om, at en sådan systematisk chikane repræsenterer en betydeligt større trussel mod ytringsfriheden, end den hjemlige reaktion på Jyllands-Postens tegninger nogensinde har gjort.

    Hvornår ser vi Jyllands-Posten rejse sig og gå i brechen for almindelige menneskers frihed til at kritisere selv Jyllands-Posten - uden at blive offer for fremmedhadets pøbelvælde?

    Kommentarer: