– fordi tiden kræver et MODSPIL

15. Oct 2006

Pyaar Ke Side Effects

 
Pyaar ke Side Effects
Pyaar Ke Side Effects (Kærlighedens bivirkninger) er en charmerende, sine steder ret morsom romantisk komedie om den unge DJ Siddhart (spillet af Rahul Bose), der i tre år har været kærester med Trisha (Mallika Sherawat).

Alt går godt, indtil Trisha - og så endda midt under årets vigtigste cricketmatch - sprænger bomben: Hun vil gerne giftes - og ikke alene vil hun giftes, hun vil det hele: Bo sammen, ære og elske hinanden i modgang og medgang, have børn ... og Siddhart forstår til sin rædsel, at dette er den pris han må betale for at beholde Trisha.

Trishas far (Sharat Saxena) er dog alt andet end imponeret og forsøger hårdnakket at underminere Sid, samtidig med at han forsøger at få Trisha gift med den utålelige dandy Vivek "It's not a big deal" Chadha, Indiens yngste koncernchef og på forsiden af East Asian Magazine ...

Sid konfronterer faderen på en måde, der fører de elskende ud i et opgør, der nær får Trisha gift med Vivek. Men kærligheden kender sine egne veje ...

PYAAR KE SIDE EFFECTS er ikke nogen dyb film, og som romantisk komedie bliver den enkelte steder lidt for lang. Sangene fungerer, men er for det meste ikke noget at skrive hjem om.

Men filmen har samtidig både hjerte og charme, og nogle af forviklingerne er både originale og hylende morsomme. Rahul Bose gør sig godt som Siddhart med sin beskedne, lidt tøffelheltsagtige charme.

En charmerende og morsom lille film, hvis man ikke går til den med for store forventninger.

PYAAR KE SIDE EFFECTS, Indien 2006. Instrueret af Saket Chaudhary med manuskript af Saket Chaudhary og Pratibha Acharya. Hindi med engelske undertekster. Købes over nettet eller f.eks. i Basar Vest, Århus.

Kommentarer: