– fordi tiden kræver et MODSPIL

27. Feb 2005

Walt Disney Treasures

 
Walt Disney Treasures DVD

Disney-film har ikke ligefrem ry for at være billige; indtil for forholdsvis nylig var det faktisk en klar politik fra udgivernes side, at filmene aldrig kom på tilbud og kun var til salg i en begrænset periode, så man måtte rubbe neglene, hvis man ville være sikker på at få filmen.

Selv når filmene er på tilbud, kommer de sjældent helt ned at vende – og 120-140 kroner for en DVD kan heller ikke ligefrem betegnes som billigt.

Med mindre ...
Med mindre denne DVD da indeholder alle Anders And-film, der nogensinde er lavet, med over 30 film og ca. fire og en halv times spilletid!

Walt Disney Treasures - Donald Duck er hermed en helt uundværlig hovedhjørnesten i en samling af DVD-tegnefilm, og for kun kr. 125,- (i Bog&Idé) eller 140,- (i Expert) må det betegnes som et absolut røverkøb!

Jeg ved ikke, hvor mange andre DVD'er i Walt Disney Treasures-serien, der er tilgængelige på det danske marked til denne lave pris, men jeg har i al fald set en tilsvarende udgave med samtlige "Silly Symphonies". Holder du også af Disney-tegnefilm og tegnefilm generelt? Så skynd dig ned og køb nogle af de bedste samlinger af nogle af verdens mest vidunderlige af slagsen til en helt eminent overkommelig pris!

Kommentarer: