– fordi tiden kræver et MODSPIL

21. Sep 2007

Enhedslisten: Send alle dine emails til Lene Espersen

 
Enhedslisteflyer

Enhedslisten har meldt sig i koret af stemmer, der protesterer mod den nye logningsbekendtgørelse og foreslår i denne pressemeddelelse, at vi på mandag alle sammen sender vore personlige mails til Lene Espersen:
Lørdag den 15. september trådte den såkaldte logningsbekendtgørelse i kraft, med en hidtil uset mængde overvågning til følge. Med bekendtgørelsen bliver data om hvem man ringer, sms’er og mailer til, nu gemt i ét år. Det betyder at helt almindelige borgeres privatliv og adfærdsmønstre bliver gemt og registreret. Lene Espersen mener overvågningen kan bekæmpe terror. Men enhver terrorist med minimalt kendskab til internettet, kan uden problemer smutte udenom.

Enhedslisten mener at overvågningen har taget overhånd, og igangsætter nu en landsdækkende aktion mod overvågningen:

Johanne Schmidt-Nielsen, folketingskandidat for Enhedslisten, udtaler:

- Vi opfordrer alle mennesker, der vil protestere mod overvågningen, til at sende deres mails direkte til Justitsministeriet. Hvis de er så interesserede i, hvad vi almindelige borgere går og laver, så skal de da få hvad de vil have.

- Med aktionen vil vi vise Justitsministeren, hvad det er for nogle absurde datamængder og oplysninger, hun mener der skal gemmes. I stedet for at snage i almindelige menneskers privatliv, burde hun lave nogle tiltag mod terror der rent faktisk virker. Selv den dummeste terrorist kan finde måder at komme uden om de nye regler. Lene Espersen burde sikre den personlige frihed, frem for at krænke den.

Aktionen bliver sat i gang mandag den 24/9 og forventes at få bred opbakning.

Tjek hvad Lene Espersen for eksempel kan få at se på mandag: http://www.youtube.com/watch?v=t-qP3YGLpvM
Henrik Kramshøj bringer i øvrigt en usædvanligt grundig, foruroligende og kvalificeret gennemgang af logningsbekendtgørelsen - go read, hvis du er interesseret!

Kommentarer: