– fordi tiden kræver et MODSPIL

25. Aug 2006

Fra vor helt egen verden

 

Som man måske har bemærket, har vi flyttet lidt rundt på links'ene ude til venstre. Formålet er at gøre siden lidt nemmere at finde rundt på, hvilket jeg håber på at have rådet bod på ved at fjerne listen af seneste indlæg (man kan alligevel se indlæggene længere nede på hovedsiden, hvis man har lyst) og flytte infosiderne opad. Sig til, hvis det virker alt for forvirrende.

Samtidig har jeg fiflet lidt med blogrullen og linklisten, og især er der tilføjet et par nye links:
  • De to glimrende politiske blogs med hyppige afstikkere til videnskab (nemlig hhv. astronomi og biologi/bioteknologi) MomiBlog og Ursuppen er tilføjet.

  • De to spansksprogede blogs Escolar.net (drevet af den meget aktive journalist Nacho Escolar, som vi tidligere har bragt et par tekster af) og La Petite Claudine er tilføjet.

    Escolar.net er en hyppigt opdateret politisk blog, med masser af links til nyhedshistorier og indlæg fra andre spanske weblogs, garneret med sjove historier og udfald mod Partido Popular og andre højreorienterede dinosaurer. Et godt sted at holde fingeren på pulsen.

    La Petite Claudine er mere bizar, med vægt på populærkultur, copyfight og generelt opgør med den traditionelle ophavsret, suppleret med tegneserier og "interessante" billeder. Denne blog drives af freelance-journalist og studerende Marta Peirano.

  • Den tidligere annoncerede temamåned om fri software er vel ikke blevet til heeelt så meget, som man havde forestillet sig, men lidt har vi da skrevet om emnet. Til gengæld får webloggen Tuxhygge, som netop handler om Linux og anden fri software, en fast plads på blogrullen.
Og når dét nu er på plads må vi se at komme videre med månedens program ...

Kommentarer: