– fordi tiden kræver et MODSPIL

13. Jul 2008

Modpress

 


Modspil.dk vil, skrev jeg for et stykke tid siden, ændre fokus, og vil fremfor kortere blogindlæg komme til at bestå af vægtigere, men sjældnere indlæg - et lidt længere og mere gennemarbejdet debatindlæg her, en vigtig bekendtgørelse der, fra tid til anden et billede eller en filmanmeldelse.

Og der er da heller ingen tvivl om, at siden går langsommere, og at de korte, hurtige historier ikke længere fylder så meget i landskabet. Alt andet lige betyder det, at de indlæg der så kommer, ikke har nær så mange korte historier at drukne i.

Men hvor går de korte, hurtige historier så hen, når de går ud? Har de fortsat en eller anden potentialitet, der blot ikke længere aktualiseres eller i hvert fald ikke længere her på siden?

Nå, nu er meningen ikke at gøre grin med d'herrer filosoffer, men at minde om, at jeg for næsten præcis to år siden startede en blog på gratisavisen Urbans hjemmeside, Modspil::URBAN - og den har jeg faktisk skrevet en del på den sidste måneds tid eller to.

Men ... på Urbanblog har jeg ikke så meget styr over det hele, som jeg kunne tænke mig. Jeg har derfor installeret Wordpress her på siden og har dermed så at sige taget Urbanbloggen hjem.

Alle indlæg på Modspil::URBAN de sidste to år er importeret til en ny blog, www.modspil.dk/wordpress/ (forkortet: Modpress), der fremover helt vil overtage Urban-bloggens rolle.

Så tag nu vel imod den lille ny, læs og kommenter, kom med forslag. Dog: jeg ved udmærket godt, at den ikke kan betragtes som færdig, rent layoutmæssigt. Der slibes og pudses hen ad vejen, lige nu kan kanterne godt være lidt rå. Betragt det som en del af oplevelsen.

Link.

Kommentarer: