– fordi tiden kræver et MODSPIL

13. Oct 2006

Dansk Folkeparti - kam til sit hår

 
Forfatter og journalist Flemming Chr. Nielsen (der i en menneskealder arbejdede som journalist, kommentator, anmelder og redaktør på Jyllands-Posten) har i dag nedenstående indlæg i Weekend-Avisen om avisens lange, vedholdende og underlødige angreb på Rune Engelbreth Larsen i anledning af dennes bog-samarbejde med Tøger Seidenfaden:
Poul Pilgaard Johnsen fortsætter ufortrødent sin kampagne mod Rune Engelbreth Larsen, senest i et affabelt interview med Tøger Seidenfaden. Politikens chefredaktør har været så dristig at skrive en bog sammen med Rune Engelbreth, men da Pilgaard Johnsen er ekspert i vejrhaneri, er han klar over, at vinden kan vende, så han skal selvsagt ikke have et angreb på Seidenfaden indskrevet i sit CV.

Jeg kender kun Engelbreth fra en række mails, nogle glimrende bøger og to-tre tilfældige sammentræf, senest i forbindelse med underskrifter på en politianmeldelse af folk fra Dansk Folkeparti.

Faktisk fortjener Rune Engelbreth at blive indstillet til den journalistiske Cavling-pris, for han har i årevis været i gang med en herkulisk enmandsbedrift.

Dansk Folkeparti, som møjsommeligt har sminket sig til at blive stuerent, er pludselig sendt tilbage på en mødding, der blævrer af fremmedfjendske udsagn, og det er ikke såkaldt anstændige politikere, der har afsløret den ideologi, som bærer Dansk Folkepartis vælgersucces. Det er cand.mag. Rune Engelbreth.

Når flertallet foretrækker tavsheden, er det godt, vi har Rune Engelbreth, som modsat Pilgaard Johnsen og konsorter tør udfordre den politiske virkelighed.
Jeg kan kun tilslutte mig. Måske en så underlødig tilsvining, som Engelbreth er blevet til del, i virkeligheden er et hædersmærke: Manden er ikke blot vedholdende, han begynder faktisk at blive farlig for Dansk Folkeparti og dets allierede - og skal han kanøfles ...

Engelbreth skriver også selv om Weekendavisens angreb på hans person - læses i avisen eller på hans hjemmeside.

Update, kl. 16.55:
Allan Hansen Lindemark siger:
Det eneste højrefløjen kan, er personangreb. Deres politik smuldrer, virkeligheden banker på, og det eneste de kan fokusere på er deres fjendebilleder...suk

Kommentarer: