Ulighed og de Radikale

Det kan ikke komeme som den helt store overraskelse at den nye regerings skatteudspil vil øge uligheden markant. Det samme var et kendetegn under SR-regeringen, hvor man skar i de sociale ydelser og lettede i topskatten. Det hele gentog sig under VK-regimet – og igen nu under SSFR. Man kan vist blot konkludere at uanset hvad vælgerne vil have, så har den politiske elite besluttet at den danske velfærdsstat skal afskaffes. Jo før jo bedre.

Man kan dog godt blive deprimeret når man fagforeningerne hopper med på galajen og støtter en skattereform der er mere ulige end de to som den tidligere regering lavede – tilsammen!
Apati er mit umiddelbare svar på venstrefløjens svigt – kan det virkelig være rigtigt at det reelle sociale alternativ i dansk politik er at stemme på Venstre og håbe de tager lidt længere tid om at afmontere velfærdsstaten?

link til Skamløshedens regering

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.