Om

Denne blog er vi flere der der arbejder på, hver efter vores interesse. Indlæggene kredser mest om politik, men andre emner og indfaldsvinkler kan sagtens finde vej ind på siden.

Allan

Kendt og berygtet venstrefløjsblogger fra især fra den nu nedlagte mavepusteren.blogspot.com. Er især forarget over overvågning, racisme og fattigdom. Privat slår jeg mine folder på Frederiksberg og er uddannet cand.mag i samfundsfag og datalogi – fagligt er jeg mest interesseret i Luhmanns kommunikationsteorier, der kan få enhver til at blive rundtosset og forvirret på et langt højere niveau. Har arbejdet som projektleder eller noget der ligner de sidste par år. Var folketingskandidat for Minoritetspartiet i 2005,  men er partiløs for tiden.

Twitter en del – fang mig her – fang mig på desuden på linkedin, kommunikationsforum, flavors eller, spil skak eller del musik via Spotify.

Agger

Udover denne blog og selve modspil.dk er jeg medredaktør af Faklen.dk og iNorden.org. Jeg var aktiv i Faklen og Minoritetspartiet, dengang de stadig eksisterede. Jeg er i dag (nogenlunde) aktiv i IT-Politisk Forening og den danske Ubuntu-forening.

Hvis du gerne vil mere om, hvem jeg er og sådan, kan du passende begynde her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.