6 thoughts on “Dødstrusler på eb.dk”

  1. ? Du mener hvis jeg sneg mig ind til topmødet og begyndte at råbe:
    Skyd Lars Løkke -- og red verden -- og “En gatlingkanon herinde ville gøre underværker” -- så ville jeg ikke blive dømt for dødstrusler.
    I øvrigt bliver det ved -- og der er mange der er meget værre.

  2. Sludder. DU vil ikke kunne anklages for at komme med dødstrusler, hvis du siger “Skyd Lars Løkke og red verden” eller tilsvarende. Det er først, når du henvender dig (anonymt eller ej) til Lars Løkke og fortæller ham, at du har besluttet dig for at give ham et kædesavslavement, at hammeren falder.

  3. Jo, det ville være strafbart. Og det er netop ikke sådanne opfordringer, der bliver ytret i det eksempel, du har fundet. Der er forskel på at sige: “Jeg har tænkt mig at slå dig ihjel, Lars Løkke!” og på at sige: “Nogen burde drukne toppolitikerne”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: