Liberal Alliance, DF og V vil lade syge indvandrere uden forsikring dø på gaden uden behandling

Så fik man her søndag morgen,  en kraftig forsmag på hvad en kommende VKO-regering med støtte af Liberal Alliance vil være for en størrelse. LA har med støtte fra Venstre og DF foreslået at indvandrere i Danmark ikke skal kunne få lægehjælp uden at betale for det. Fattige indvandrer og også dem med mellemindkomst vil altså ikke blive behandlet – hverken akut eller medicinsk.

En sygeforsikring vil koste 3-10.000 kroner månedligt, hvis man tager amerikanske priser som vejledende – næppe noget almindelige folk vil have råd til, og konsekvensen vil altså være et flertal af indvandrere i Danmark vil blive efterladt blødende og døende ved fx trafikuheld og nægtet adgang på skadestuer. Gravide indvandrer vil skulle føde uden hjælp, syge indvandrerbørn dø uden behandling osv. Ingen forsikring er lig med lukket adgang til sundhedssystemet. Almindelige danskere ville skulle huske at have det gule sygesikring på sig, når det bliver kørt ned, for at være sikker på ikke blive efterladt osv.
Liberal Alliance, V og DF vil forsøge at dæmme op for den slags dårlige PR-eksempler ved  at kræve at indvandrer og familiesammenførte skal tegne en privat forsikring når de kommer til landet. Dette vil med et slag stoppe ca. 90% af indvandringen til Danmark (5-60% skat + 10.000 kr i forsikring?) og samtidigt starte en massiv illegal indvandring fra både vestlige og ikke-vestlige lande. Det vil være disse illegale indvandrer der vil skulle efterlades på gaden blødende, hvis pengepungen er for let.

Til gengæld vil forsikringsselskaberne tjene en usandsynligt masse penge, og mon ikke forslaget vil blive fulgt op af en god slat kampagnekroner fra forsikringsselskaberne til de tre partier?

Dette er ikke en fjern vision og et skrækbillede af et amerikaniseret fremtid. Dette er et aktuelt politisk forslag i Danmark anno 2010 støttet af ca. 80 mandater. Velbekomme.

One thought on “Liberal Alliance, DF og V vil lade syge indvandrere uden forsikring dø på gaden uden behandling”

  1. Lige så snart LA har lidt fremgang … falder de deres “frisindede” vælgere og Simon Emils homoseksuelle kernevælgere i ryggen og begynder at konkurrere med Dansk Folkeparti. Hvis ikke du allerede havde gjort det, ville jeg omgående skrive et blogindlæg om det …Håber de holder sig solidt under spærregrænen til næste valg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: