– fordi tiden kræver et MODSPIL

09. Nov 2007

Nyheder - stjerner og planeter

 
Planet picture
Efter ca. 14. dages pause omkring efterårsferien er bloggen her oppe at køre igen, sådan mere eller mindre ...

Vi er blevet optaget i et par nye blogsamlinger rundt omkring, således at det "IT-politiske spor" nu også kan læses på planet.opensource.dk, hvilket er det samme som planet.sslug.dk - den tilhører vist ultimativt landets største Linux-brugergruppe SSLUG, som jeg har været medlem af et par år nu.

Men det betyder da i det mindste, at relevante indlæg som f.eks. dem om partiernes holdninger til IT-politikken kommer ret vidt omkring i det danske "Fri/Open Source"-miljø - og det er jo kun godt.

Så er vi også, i den lidt mere kuriøse ende, blevet optaget på Terciando, en liste af blogs i omegnen af den venstreorienterede spanske journalist og forfatter Javier Ortiz.

Kuriøst, fordi der måske ikke er så mange af den samlings besøgende, der kan læse, hvad vi skriver her; men mange af de øvrige tilmeldte blogs er gode, på engelsk kan man f.eks. anbefale Luistxo Fernandez' The English Cemetery.

Og så kunne man spørge, hvad der blev af filmomtalerne. Ja, dels har vi haft travlt med andre ting, herunder en temamåned om fri software, dels er der ikke så mange gode, nye film i år, som der var sidste år.

De to sidste, jeg så, var Dil Dosti og Ram Gopal Varma Ki Aag, og de er desværre begge noget pladder, den sidste en "genindspilning" af den fremragende Sholay fra 1975.

Men ... der er stadig mange andre gode film, man kan skrive om, og det vil vi helt bestemt vende tilbage til. Sådan engang med tiden ...
Hvad fremtiden/den næste tid ellers vil bringe på denne blog er lidt svært at sige; det kommer lidt an på, hvad der bliver at skrive om.

Med hensyn til IT-politik er der klart flere ting, der skal følges til dørs, og nu hvor der ikke er temamåned, vil det nok dukke op fra tid til anden, og vil med tiden komplettere dækningen af det her på stedet.

Som nogen måske har bemærket, kan folketingsvalget ikke hidse mig voldsomt op, udover at jeg altså og i lighed med Rune Engelbreth Larsen anbefaler at stemme på Enhedslisten.

Denne anbefaling var "sticky" det meste af igår, dvs. den lå øverst af alle indlæggene - og et kommer den måske til igen, sådan hen over weekenden, når jeg evt. lige får løst nogle problemer med den plugin, der gør det.

Kommentarer: