‘… and the walls came tumblin’ down’

Dagens overskrift på BTs spiseseddel: Er din pension i fare?

Wall Street bløder, vores egen redningsplan redder spekulanterne og rammer de fattige, de britiske finansmarkeder er i frit fald.

Hvad betyder det alt sammen? Én konsekvens kan være, at der ryger nogle hoveder, når 300.000 danskere skal have genforhandlet deres flexlån til vinter. Folk, der har sat sig for hårdt eller har belånt friværdien i flexlån for at få til lidt forbrug, kan gå hen og få en meget grim overraskelse. I værste fald bliver der tvangsauktioner, tomme parcelhuskvarterer og bolignød i den almene sektor.

Hvad der egentlig stadig slår mig er den skræmmende enkelhed i BTs spiseseddel. Er din pension i fare? Hvis folk for alvor begynder at miste deres pensioner … kan den sidste rest af optimisme på markedets vegne vist snart lægges på hylden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.