DF = Totalitært Folkeparti

Dansk Folkeparti vil have indført et lovforslag, der forbyder “enhver form for forskelsbehandling af muslimer”. Er det bare mig, eller begynder det her at lugte af love, der forbyder jøder at gifte sig?

Men nu er det jo bare muslimer, og så er det åbenbart i orden. Det er lige før, man får lyst til at konvertere af bare solidaritet. Bloggeren Jomme fra urbanbloggen Lidt af Hvert har nogle af de samme betænkeligheder ved Dansk Folkepartis krav:

I sin enkethed går deres forslag ud på:

Forbud mod halalslagtet kød i skolernes madordninger.

Forbud mod særlige baderum og forhæng til muslimske elever, der ikke vil bade sammen med de andre elever efter idræt og svømning.

Forbud mod at give fridage til andre religiøse helligdage, f.eks. i forbindelse med ramadanen.

Ved snart ikke om jeg skal grine eller græde.

Nej, ærligt talt. Men måske Pia & Co. efterhånden har smidt masken i en sådan grad, at man åbent kan begynde at tale om, at de er et totalitært demokrati, der virkelig vil fratage os vore borgerlige rettigheder og reelt indføre diktatur, hvis de får chancen. Det ville ikke nødvendigvis være en dårlig ting – måske det kunne få en og anden til at vågne op.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.