Dagens citat: Citizen Dane

Spot on:

Europa skylder ikke Israel for 5 øres tak, fordi Israel tager kampen “i frontlinjen mod islamismen”. Israels lille festlige indtog i Gazastriben har formentlig gjort mere for at udbrede Hamas’ islamistiske budskab, end nogen Hamas-leder nogensinde kunne have drømt om at opnå ved simpel propaganda.

Se også her.

Link: Kære Ulrik Høy

One thought on “Dagens citat: Citizen Dane”

  1. Jeg vil også gerne bede mig fri for den slags ‘hjælp’.

    Mine højrefløjsvenner realiserer sig nok ikke at der selvfølgelig skal kompenseres for medierne påfældende gåen stille med dørene overfor Israel. Ekstra kærlighed fra os til Palæstinensere og andre muslimer i Danmark, når vi nu ikke turde sige fra over almægtige Israel med sine mange forgreninger i alverdens hovedstæder. Hvorfor ikke en kampagne til at give hver herboende palæstinenser ret til at importere to handikappede landsmænd for eksempel?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.