Politisk hykleri om nyvalg

Oppositionen er nu gået i hyklerisk selvsving om skiftet fra Fogh til Løkke. Nyvalg kræver de, og der er skam gode argumenter. S, SF og de radikale råber i kor på nyvalg – folket har ikke givet Lars Løkke Rasmussen statministertaburetten.

Og de har alle ret. Naturligvis er det en skandale at regeringen og DF i fællesskab ignorerer at folk har stemt på Fogh – ikke Løkke. Men hykleriet er stort når det er S, SF, Ø og de radikale der råber på nyvalg. Se blot i 1982 hvor Anker Jørgensen opgave at være statsminister, og vi fik Poul Schlüter – uden nyvalg – men med støtte af de Radikale. Og i 1993 hvor de konservative som sædvanligt blev fanget i ulovligheder og Poul Nyrup kunne tage over – uden at hverken SF, Ø eller S krævede nyvalg.

Det var altsammen skandaler – større end den nuværende, da man ligefrem skiftede regering. Så skam jer allesammen, V, K, DF, R, S og SF – I ignorere alle folkets ønsker. Og udstiller jer selv som hyklere samtidigt.

link til historien om regeringsmagten

3 thoughts on “Politisk hykleri om nyvalg”

  1. Det er politisk opportunt at kræve nyvalg, men ikke nødvendigvis hykleri. Man skal ikke fastholde en dårlig stil, bare fordi man opførte sig dårligt for 10 år siden.

  2. jeg kan love dig for at soc.dem og co ville opføre sig på akkurat samme måde, var det omvendt 🙂

  3. Når jeg læser den første del af dit indlæg, ville jeg tro at du var tro venstremand.

    Nu synes jeg bare, at du skulle glæde dig over, hvis der bliver udskrevet valg, for så får Danmark en rødere regering, selvom den ikke bliver så rød som Enhedslisten ønsker sig det er det jo bedre end en blå regering med Lars “Ulykke” som statsminister.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.