To gode blogindlæg.

Lidt reklame. Først for bloggen ydmyghed, der trods sit kristne væsen, engang imellem rammer igennem med klarsyn af højeste karat. Læs blot seneste indlæg der begynder således:

Psykiske traumer medfører kriminalitet. Det har man vidst i mange år- i hvert fald siden Vietnamkrigen, men det er politisk ukorrekt at sige i Danmark. Det ville nemlig forstyrre anti-indvandrer-propagandaen.(link)

Så skulle et sæt myter være punkterede. Rune Engelbreth går i brechen med myten om at muslimske forældre skulle være mere voldelige overfor deres børn. Faktisk viser undersøgelsen at det er lige omvendt. Så Rune spørger polemisk: “Banker danskere deres børn gule og sorte?” (link)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.