Rystende og ynkeligt

Jeg havde forleden, 17.6.2009, dette læserbrev i Jyllands-Posten:

RYSTENDE OG YNKELIGT

Det var rystende at se DRs indslag 14/6 om de tyve børn blandt de irakiske flygtninge, der skal hjemsendes – og det var ynkeligt at se de konservatives integrationsordfører Helle Sjelle vride og vende sig på stolen, som hun forsøgte at retfærdiggøre det, som ikke kan retfærdiggøres.

Her i Danmark lader vi lov være lov og tillader intet “på den anden side”, mener Sjelle åbenbart – hvilket vist er så udansk, som det kan være. Her i Danmark lader vi nåde gå for ret, når det er tyve udviste børn og deres familiers tarv, vi ser på. Lad de irakere få asyl.

Læs også:

5000 gik på gaden til støtte for afviste asylsøgere (Kirkeasyl)

En aftale, der ikke står til troende (Politiken)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.