Hvis DF havde 90 mandater var Big Brother ikke blot en bog..

“Med assimilation følger krav. Hvis Thulesen Dahl rådede over 90 mandater i Folketinget havde myndighederne langt større beføjelser til at skride ind og diktere rammerne for indvandrerfamilier i Danmark”(..)

“Sagsbehandlere skal kunne tvangsflytte familier væk fra ghettoområder. De skal sikre, at børnene går i dansk børnehave. Og de skal have garanti for, at forældrene taler dansk til deres børn. Desuden skal sagsbehandlerne kunne fortælle familierne, at de ikke skal se arabisk fjernsyn, men DR eller TV2, mener Thulesen Dahl.”

“Ville du helt forbyde muslimske tørklæder i Danmark?
– Ja, hvis jeg fuldstændig frit kunne bestemme, så ville jeg gøre det, siger Thulesen Dahl”

Jeg formoder DF vil lave 24 timers video-overvågning af muslimske indbyggere, så vi kan sikre at de snakker dansk og ser DR og TV2. Man kan jo meget praktisk installere kameraer i deres TV, samt installere mikrofoner og gps-chips på deres person så man sikrer at de snakker dansk til deres børn.

link til Vejle Amts Folkeblad, der skal have skulderklap for at lirke sandheden ud af DF

4 thoughts on “Hvis DF havde 90 mandater var Big Brother ikke blot en bog..”

  1. Man kunne vel også ændre den såkaldte “terrorlov”, så PET får lov til at aflytte telefonsamtaler, der foregår på andet end dansk?

    Den nuværende “terrorlov” omfatter jo allerede handlinger, der IKKE har noget med terror at gøre, jvf. sagen om udlevering til USA af en kvinde, der derovre er anklaget for narkosmugling.

    På den måde vil man kunne tage indvandrere på fersk gerning, hvis de tillader sig at tale andet end dansk til deres børn via telefonen.

    PET skal naturligvis stadig kunne skønne, om en udlænding, der taler andet end dansk i telefonen -- især arabisk -- skal udvises af landet, mistænkt for at være til fare for staten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.