Abbas-regimets tortur

Hvad skal man mene om Mahmoud Abbas, den israelske regerings “fredspartner”, som efter balladen for nogle år siden vippede Hamas-regeringen af pinden på Vestbredden?

Vel, naboerne til et han hans fængsler klager nu over, at de ikke kan sove om natten på grund af skrigene fra fanger, der bliver torteret i det fængsel, Abbas’ styrker kører i kvarteret:

A number of residents of al-Jabryat neighborhood in Jenin complained that they can no longer bear hearing the cries of prisoners being tortured in a neighboring prison that is run by the General Intelligence of Mahmoud Abbas.

Local residents said that a number of residents have actually moved out of the neighborhood because they could not sleep at night hearing those cries, saying that as the prisoners were being physically tortured in the said prison, they were being psychologically tortured.

“We cannot sleep at night because of the cries of the Hamas detainees. We have been like this for the past two years and everyday we say this problem will end tomorrow, but it seems this story is going take long,” said one of the residents of the neighborhood.

He also pointed out that the prices of property in the area around the General Intelligence headquarters have plummeted as a result.

Jeg tror godt, vi kan blive enige om, at der er et problem. Palæstina kan føje sig til den meget lange liste af arabiske lande, der formelig skriger på forandringer i det politiske liv. I dette tilfælde ville en mere åben og demokratisk regering jo nok desværre betyde en præsident, der er mindre velvilligt underdanig  overfor Israel, og som derfor vil være uspiselig for “verdenssamfundet”, der ikke synes på vej til at fravige princippet om, at Israel har carte blanche til alt.

Vel, måske med den nye regering  i USA … men vi skal nok ikke holde vejret.

Link: Residents of al-Jbaryat: we cannot sleep because of the cries of prisoners in PA (via Angry Arab)(Link fjernet, da det er overtaget af et kviklånsfirma)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.