KU til angreb mod Dansk Folkeparti

Fra RÆSON:

I et uhørt hårdt angreb på moderpartiets faste samarbejdspartner gennem snart 8 år, Dansk Folkeparti, melder formand for Konservativ Ungdom idag ud i RÆSON at han ønsker DF udskiftet med de Radikale, hvis R kan levere mandaterne: “Dansk Folkeparti har ofte overtrådt moralske spilleregler, og endnu oftere udtalt sig skadeligt for det borgerlige Danmark. Det er et socialistisk parasitparti, der uretmæssigt har snyltet sig til en plads på den højre side i dansk politik med rendyrket populisme.” Han fortsætter: “Jeg udskifter til enhver tid de fremmedfjendske landsbytosser med de radikale folkeskolelærere og humanister.”

Når selv KU undsiger højredrejningen, ved man, at det er ved at gå galt …

Link: KU: hellere R end DF

One thought on “KU til angreb mod Dansk Folkeparti”

  1. Det er der faktisk ikke noget nyt i, formanden for KU har altid været en modstander af DF’s værdikamp. Det er Uffe Ellemans idealer der dominere i KU, ikke Espersens.

    Der har altid været denne her dualitet hos VK

    På den ene side har man Friedmans diciple, der godt noget roder rundt i en masse circulær logik omkring kapitalens “frihed” til at dominere men hvor man i det store og hele faktisk går ind for de universelle frihedsrettigheder så længe man ikke blander for meget praktisk økonomi ind i det.

    På den anden side har VK også alle de reactionære, det er her vi finder problemernerne hvor folk ikke går ind for de universelle frihedsrettigheder men bare dyrker idoler og fortiden der aldrig var, mens de drømmer om fremtiden der aldrig var. Det er her vi ser folk falde for den traditionelle fear/strongman retorik, og vil til at bøje alle regler for at fastholde samfundet der aldrig var.

    Det er så alt fra mig her til after håber jeg har bidraget med et eller andet helt her ovre fra det irske.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.