Godt nytår

New year fireworks!

Alle bloggens læsere ønskes et godt nytår og et stærkt og lykkebringende 2010.

Som en slags markering af nytåret har jeg valgt her på siden at bringe novellen “Ledestjernen“, der egentlig blev skrevet med henblik på en novellekonkurrence, der havde deadline i sommers. Novellen var næsten færdig, da det gik op for mig, at konkurrencens tema var “fanfic”, hvilket den ikke just kan kaldes. “Science fiction” kan det måske godt kaldes. Det er sikkert en masse korrektur- og slåfejl, men ellers ønskes man god fornøjelse, hvis man skulle have lyst til at give sig i kast med den.

Og så ellers godt nytår til alle! 🙂

Link: Ledestjernen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.