2 thoughts on “Lukke folks internetforbindelse – helt oplagt eller “nobody’s idea”?”

  1. Rule #1 about lying: don’t get caught 🙂

    Måske skulle vi have en three strikes regel for politikere der lyver for offentligheden? Tredje gang, så er det ud. Det er selvfølgelig op til vælgerne, i hvert fald i nogle tilfælde.

    Den danske regering har i øvrigt også forbrudt sig mod regel #1 i forbindelse med ACTA. I et fint §20 svar til Folketinget skriver udenrigsministeren (var det vist) at Danmark støtter fortsat lukkethed om ACTA fordi de andre EU lande gør det samme. Uheldigvis bliver der kort tid efter lækket et notat som viser at Danmark er et af de mest aktive lande i støtten til fortsat lukkethed…

    Det er også ret komisk (nej, tragisk) når regeringen påstår at ISP’erne ikke skal være internetpoliti eller have udvidet tredjepartsansvar, når de samtidig fremlægger et forslag til en spillelov (censurlov) hvor ISP’erne er nødt til at agere internetpoliti for at undgå straf..

  2. Tak for kommentaren.

    Ja, Devigne forbryder sig helt klart mod “regel nr. 1” her. Eller også glemmer han den helt enkle grundregel for uhæderlige politikere og embedsmænd: Sig sandheden, når du kan komme afsted med det -- den er lettere at huske!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.