DF vil skabe social balance ved at skære fra de fattigste..(!)

Sidder og fråder over at Dansk Folkeparti kan slippe afsted med fuldstændig bizarre udmeldinger i deres forhandlinger med regeringen. VKO sidder lige nu og skal betale regningen for 9 års skattestop. V og K har smidt en plan på banen hvor man skærer i alle overførselsindkomster. Et klokkeklart brud på alle valgløfter der blev givet ved sidste valgkamp, men det er næsten ikke det værste. For igen slipper DF afsted med endnu større fupnumre.
DF påstår at de vil forsøge at finde en “bedre social balance”. Dette skal gøres ved at tage penge fra bistand til ulande og penge fra flygtninge og udlændinge i Danmark(!).

Hvor fanden er den journalist der spørger partiet hvorledes de har tænkt sig at få en bedre social balance ved at lade det gå ud over de grupper der er allerfattigst???? Hvis man skærer i børnepenge fra familier med mange børn og forringer pensioner for indvandrer, der helt sikkert ikke sidder med friværdi, hvordan skaber det så en bedre social balance????

Det er helt sort – og yderst mærkværdig at være tilskuer til. Jeg kunne godt bruge én kritisk journalist ved de store dagblade eller tv-stationer. Men spejder forgæves.

link til naiv journalistik på laveste niveau

One thought on “DF vil skabe social balance ved at skære fra de fattigste..(!)”

  1. Enten er kritiske journalister en mangelvare som sådan, eller også forholder det sig sådan, at ham, der betaler musikken, bestemmer, hvad der skal spilles = alle aviser er “borgerlige”.

    I disse dage er jeg helt forfærdet over, hvad DF’ere ustraffet og uimodsagt kan stå og sige offentligt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.