Finanslovsforhandlingerne er en joke

Hvert år i oktober har vi været udsat for det samme skuespil. Regeringen lader som om de vil forhandle om finansloven, men smider oppositionen ud efter ca. en time. Så kræver DF nogle umenneskelige love der slår ned på muslimer og indvandrer. Og til sidst gør Liberal Alliance lidt, og til sidst er det hele slut.

Et bevis på hvor arrogante og ligeglade politikerne er med statens finanser, kan fx ses på Anders Samuelsens indlæg på facebook i dag:

“Tak for i dag: Startede med morgenløb kl 04. Så til Kbh og tv kl 8. Så møde kl 9, kl 10.30 og kl12.30. Så tv interview, finansministeren kl 14-15 og tv igen. Så foredrag i Roskilde kl 18-19.20. Så foredrag i kbh kl 20-22. Og nu på vej retur til Horsens. Hjemme kl ca 01. Så gik den dag….:-) gooood night!”

Her i et år med et underskud på 90 mia kroner, og et statsapperat i forfald, har Anders brugt en hel time(!) på at diskutere finanslov – og samtidig formået at være i TV tre gange og holde et foredrag to gange.

Hvornår mon politikerne tager Danmarks finanser seriøst? 90 mia kroner er en kæmpegæld som vores børn og børnebørn skal slæbe rundt på – men Anders Samuelsen bruger tiden på at stå foran skærmen.

link til selvmål (til facebookside – kræver login)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.