Racisme og krigsliderlighed – hånd i hånd

Det er virkelig en uskøn parodi på et folkestyre vi ser i disse dage. Regeringen med Dansk Folkeparti som spydspids har igen og igen benægtet at de danske soldater på nogen måde har brudt krigens love. De har ikke udleveret krigsfanger til tortur – hverken i Afghanistan eller Irak.

Nu vælter skeletterne så ud af skabet – heldigvis har Wikileaks haft modet og lækket beviserne på at danske soldater har udleveret krigsfanger til tortur i Irak. Det første regeringen og DF gør er at få forsvaret til at undersøge om der er noget om sagen (læs: give forsvaret tid til at finde på en undskyldning). Dernæst da danske soldater begynder anonymt at fortælle samme historie, går DF i frontalt angreb på soldaterne. Og til sidst – da dokumenter fra forsvarsministeret påviser at ministeriet undersøgte og fandt ud af at danskerne udleverede fanger til tortur, så er Søren Espersens(DF) kommentar:

Det viser bare, at regeringen har stået i et alvorligt dilemma. Og har valgt rigtigt. Ellers skulle vi jo have taget fangerne med til Danmark

Dansk Folkeparti mener altså at da regeringen stod og skulle vælge om de skulle bryde krigens love og begå alvorlige krigsforbrydelser, valgte de rigtigt og begik krigsforbrydelser – for at undgå at flygtninge kom til Danmark.

Først skal det siges at det naturligvis ikke var det eneste valg – man kunne jo internere fangerne selv, men dernæst skal det siges at denne udtalelse endnu engang er et bevis på Dansk Folkeparti er et dybt fascistisk parti, der går ind for tortur og drab på udlændringe- hvis det kan stoppe indvandring til Danmark.

Godt vi slap for ham..

Heil Espersen!

One thought on “Racisme og krigsliderlighed – hånd i hånd”

  1. I og for sig godt nok, at Søren Espersen på den måde skærer ud i pap, at for DF er et totalt stop for indvandring (af muslimer!) til Danmark vigtigere end alt andet, inklusiv menneskerettigheder og konventioner. Det han siger er reelt, at hvis det er nødvendigt at begå krigsforbrydelser for at forhindre indvandring til Danmark, så er det i orden!

    Det må vel for f… få øjnene op på danskerne, med hensyn til at erkende DF som det højreekstremistiske lort det altid har været. Også på de danskere, der er negativt indstillet over for (for mange) indvandrere i landet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.