En gang til for Prins Knud..

De konservative har naturligvis ret. Nedlæggelsen af efterlønnen skyldes ikke at man vil give skattelettelser. Det skyldes heller ikke skattelettelserne som oppositionen hævder. Hullet i statskassen skyldes kun én ting, og det er skattestoppet. Et skattestop som Thorning har støttet og derfor naturligvis ikke bliver kritiseret i valgkampen. Men skattestoppet har kostet statskassen 100 mia. kroner og er den primære årsag til man nu skal til at skære – det er fakta!
De konservatives skattenedsættelser skal naturligvis finanseres via nedlæggelse af flere velfærdsrettigheder. Mon ikke det bliver dagpengeperioden der bliver reduceret til 6 mdr. i næste valgperiode hvis VKO fortsætter.

Ærlig omend lumpen snak

5 thoughts on “En gang til for Prins Knud..”

 1. Hvorfor i Himlens navn skal vi spare 16 mia årligt på efterløn mod at øse 350 -- 400 milliarder ud årligt på parasitter, som kun giver det danske samfund problemer?
  Det er sindssygt!

  falkeøje

 2. @falkeøje -- er det pensionisterne vi snakker om nu?

  Jeg ved godt du lever i en alternativ verden, hvor muslimerne lurer over det hele, men husk nu på at statsbudgettet er på ca.667 mia kr. Så 400 mia kroner om året er nok ca. 390 skudt over mål.. http://www.fm.dk/Publikationer/2009/1815-Investeringer%20velfaerd%20og%20ansvarlighed%20Finanslovforslaget%20for%202010%20August%202009/9%20Hovedtal%20paa%20finanslovforslaget%20for%202010.aspx

 3. allan.
  Læs Bloggen Danmarks seneste opgørelse.
  Den er mere troværdig end Danmarks Statistik, der slører alt, hvad sløres kan.
  Hvad ligner det, at politikerne blæser 16 mia årligt op til Verdens undergang, når de ignorerer 350 -- 400 mia årligt til udenlandske parasitter?
  Det er vildledning, så det basker.

  falkeøje

 4. nej har ikke tænkt mig at læse “Bloggen Danmark” -- til gengæld lover jeg heller ikke at linke til dansk leninistisk-maoistisk kommunistpartiet eller andre paranoide grupperinger.

 5. Der er en grund til, at helle Thorning støtter skattestoppet for boligejerne, og det er, at boligejerne udgør en vælgergruppe, som man simpelthen ikke kan ignorere. Boligejerne sidder derfor tungt på deres privilegier. Læg mærke til, at S oprindeligt var imod skattestoppet. Venstre har sandsynligt udmærket været klar over, at skattestoppet for boligejere ikke umiddelbart kunne trækkes tilbage uden problemer med vælgerne, for de har brugt det strategisk i de forrige valgkampe. Blandt andet ved i valgkampen 2007 at sende et løgnagtigt brev til alle boligejerne om, at S ville beskatte deres boliggevinster, selvom S flere gange havde benægtet dette. Selvom de uhæmmede og urealistiske værdistigninger på boligmarkedet var en af de primære årsager til finanskrisen, bliver det derfor nærmest umuligt at rulle denne samfundsskadelige politik tilbage.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.