Ondskabsindustrien slår til igen

Herregud, det manglede da bare. Vi lever jo i et af verdens rigeste lande, og det må da være et dårligt menneske, som ikke kan afse en ganske lille del af sin fine intellektuelle kapacitet til at gå efter organisationer der samler ind til godgørende formål.

Hvem gider at høre om banker der krakker, korrupte politikere eller magtmisbrug når man kan fokusere på folk der bruger deres arbejdsliv til at hjælpe andre? For slet ikke at tale om nødhjælpsarbejder der rent faktisk får løn for at hjælpe de fattige.

Vor herre bevares, tænk hvis vi lønnede folk der arbejdede med nødhjælp ligeså godt som folk, der lånte penge ud til ågerrenter. Eller folk der tjener millioner på at  svine den danske natur til! Tænk hvis det mest vellønnede arbejde i Danmark ikke var at styre landet i økonomisk ruin, ved at foretage økonomisk spekulationer i milliardklassen eller styre kæmpe olietankere rundt i Mellemøsten mens man støttede krige og diktaturer!
Forestil jer et land hvor det bedst lønnede job var det hvor man hjalp de fattige. Hvor det alle børn gerne ville være var at være nødhjælpsarbejder og ikke aktiespekulant?

Godhedsindustrien slår til igen..hvornår mon disse uhyrligheder stopper?

Heldigvis har vi ondskabsindustrien til at påvise fejlene der bliver lavet i ‘godhedsindustrien’. Til at påvise at nødhjælpsarbejderne bruger de bedste kampagnemetoder til at samle penge ind på den mest effektive og direkte måde. Til at forøge antallet af kroner, der går til de bedste metoder til at bekæmpe fattigdom.
Heldigvis har vi en hærskare af ‘lavtlønnede’, ondskabsfulde journalister, godt støttet op af Dansk Folkeparti, til at håne folk, der forsøger at gøre noget for de fattigste. For hvem fanden tror de, de er – dem i den dersens godhedsindustri?? Tror de måske, de er bedre end os??

Link til ondskabsindustriens frontkæmper

One thought on “Ondskabsindustrien slår til igen”

  1. Personligt foretrækker jeg at give faste bidrag til organisationer, som jeg har indtryk af bruger pengene effektivt. TV-indsamlings-shows og lignende bryder jeg mig ikke om. Men der er da ikke nogen grund til at være direkte imod dem, hvis det giver flere penge i kassen, forudsat de bliver brugt til formålet. Det er jo stadig frivilligt -- i hvert fald lige så frivilligt som når folk køber en vare, som de har set en reklame for.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.