Definitionen på sindsyge

er at gentage det samme mønster igen og igen og forvente et andet resultat.

Ud fra denne definition må nyhedsmedierne hurtigst muligt blive lukket inde på en anstalt, for at dække det nuværende politiske teater. Vi har set det igen og igen.

Regeringen indbyder til “åbne” forhandlinger om nedskæringer i velfærden.De nedskæringer der har “betalt” regningen var alligevel ikke nok – nu skal der virkeligt “fremtidssikres” (læs: betales for skatttestoppet).

Venstrefløjen og Dansk Folkeparti protesterer mod de asociale nedskæringer, og alle giver de garantier. Som alle partier holder undtagen Dansk Folkeparti, der i sidste øjeblik får nogle indrømmelser hvor man kan snakke så meget om “den muslimske trussel ” at vælgerne forhåbentlig glemmer at man lige har skåret kraftigt i dagpengene eller pensionen.
De radikale flagrer lidt rundt da de gerne vil skære ned i velfærden men også gerne virke lidt humane. Men deres støtte er fuldstændig ligegyldig da flertallet kun kan sikres ved at svine muslimer til.

Det er grimt – og det vedbliver med at være grimt så længe DF har noget at skulle sige i dansk politik. Vi kan kun opfordre folk til at besvare spørgsmål såsom:

“Synes du udlændinge skal kunne smides ud af landet, alene fordi politiet ikke kan lide dem?”

Med:

“Jeg synes efterlønnen bør bevares”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.