Youtube Movies: Google værner om kulturarven

Jeg ved ikke, om alle I andre havde set dette, men jeg havde i hvert fald ikke.

YouTube har fået en spillefilmskanal, hvor man nu kan se adskillige hundrede spillefilm i en lang række genrer. Det er ikke blockbusters og ikke just A-film alle sammen, men der er ikke desto mindre en imponerende samling med mange klassikere imellem. Herover ses et meget lille udpluk af de tilgængelige horror-film. I går aftes sad jeg og så Scream Blacula Scream, en se- men måske ikke mindeværdig blacksploitation-vampyrsag fra 1973.

Ikke helt på linje med Google Books, men underholdning til en ledig aftenstund er der nok af.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.