5 thoughts on “Right Here All Over – en kortfilm om Occupy Wall Street”

 1. Jeg anser vores brug af billedet for fair use i dokumentationsøjemed. Men lad os ikke skændes om det. Billedet er nu taget ned, og det blev taget ned straks efter, at jeg læste dit ønske om det.

  So that, I suppose, is that.

 2. @ Agger:

  “Fair use” eksisterer ikke i dansk lovgivning, så vidt jeg har orienteret mig.

  @ Fotografen:

  “Fair use” burde eksistere i dansk lovgivning. Du har sikkert loven på din side. Hvorfor mener du, at du har retten på din side?

 3. @Jansen, “fair use” findes ikke som sådan, nej, selv om der er visse undtagelser. Men der bliver ikke nogen sag, eftersom jeg valgte at opfatte henvendelsen som et udtryk for, at han ikke ønskede at jeg skulle bruge billedet og har taget det ned. Men der burde være en fair use-klausul i den danske lovgivning også.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.