Ny mareridtslov vedtaget i USA

Amerikanere, der mistænkes for “terrorplaner” kan nu tilbageholdes af militæret på ubestemt tid (læs: for evigt) uden nogen sinde at komme for en domstol.

“Terrorplaner” er sat i gåseøjne, fordi nogle amerikanske regeringsagenturer faktisk er begyndt at opfatte Occupy Wall Street-aktivister som terrorister. Så velkommen til det nye USA, hvor alle statsborgere, om regeringen ikke bryder sig om, kan trylles bort til militært fangenskab for tid og evighed. Gad vide, hvor længe det tager, før den lamme danske regering med Thorning og Søvndal i spidsen finder ud af, at sådan en lov skal vi også have i Danmark?

6 thoughts on “Ny mareridtslov vedtaget i USA”

  1. Hvis ikke den nuværende regering snart bliver udskiftet med en mere “handlekraftig” og “ansvarlig”, blå regering, som hellere end gerne vil indføre sådanne tilstande?

  2. Ja, pest eller kolera. Den nye regering er trods alt bedre end den gamle på væsentlige punkter, men jeg tiltror dem ikke for femogtyve øre demokratisk integritet.

  3. Det der må da være grundlovsstridigt (også i usa). Var hele pointen med 24 timer (med Kiefer) ikke at stille spørgsmål ved hvordan man idag prøver at beskytte et samfund mod sig selv? At sætte fingeraftryk i pas virker ret tamt sammenlignet med at kunne tilbagehold uendeligt. Torturdelen som jeg har forstået det er ikke vedtaget i loven. Sick at de står og argumenterer for det.

    Har den amerikanske regering styret folket gennem frygt siden den kolde krig? før?

    http://www.youtube.com/watch?v=Z0wpAcovRFk&feature=player_embedded#!

    Hvad så du præcist at den danske regering gjorde?

  4. Tak for dine kommentarer! Jeg vil kigge på dokumentet, når jeg kommer hjem fra arbejde, så jeg kan se, hvad det helt præcist er staten nu kan derovre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.