3 thoughts on “Til Aarhus for mangfoldighed”

 1. Stille og roligt er jo en åben løgn.

  Igen ses hvor tolerancen går på den dobbeltmoralske venstrefløj -- nemlig kun til egen næsetip.

 2. Jeg deltog i dag i demonstrationen “Aarhus for Mangfoldighed”, som gik fra Rådhuspladsen til Bispetorv og kan bevidne, at den foregik fuldkommen fredeligt fra start til slut. Billedet herover er taget på Rådhuspladsen kl. ca. 13.3o, hvor det følger, at der også var fuldkommen fredeligt.

  På vej hjem fra “Aarhus for Mangfoldighed”, dvs. omkring kl. 16.00, var jeg forbi Mølleparken, hvor højreekstremisterne demo var. På det tidspunkt havde politiet lagt en jernring om parken, og der var mange flere tilskuere end de ca. 50 EDL/DDL/White Pride. Blandt tilskuerne var der nogle, der forsøgte at trænge frem til højredemoen, og der var en ret dårlig stemning.

  Men den demo jeg var til (i Mølleparken kom jeg bare forbi på vej hjem) forløb fuldstændig fredeligt.

 3. Jeg kan fuldt og helt tilslutte mig Rune Engelbreth, der om ballademagerne skriver:

  “Efter demonstrationens knap fire timer lange forløb valgte en lille gruppe angivelige ‘antifascister’ hovedløst at kaste sig ud i et voldeligt angreb i Mølleparken, hvilket resulterede i et par timers kaos i dele af midtbyen og knap 100 anholdte. Dette umotiverede og unødvendige angreb stod naturligvis i skærende kontrast til arrangementet og demonstrationen som sådan -- og gavnede ene og alene den dagsorden, som Danish Defence League & Co. ønskede fremmet. Den type ‘antifascisme’, som ikke respekterer forsamlingsfriheden for sine modstandere, der i et meget lille antal talte for sig selv og ellers lutter døve øren i Mølleparken, er et sørgeligt og uhyre dumt spejl af dét, de hævder at bekæmpe. Tak til arrangørerne for et vigtigt og vellykket arrangement -- utak til paphovederne, der en times tid senere gik amok. ”

  http://www.humanisme.dk/2012/0331-01.php

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.