Ud af landet – du kan myrde udlændinge i stedet..

Den danske hverdagsracisme er nu så integreret i vores mentalitet at den sjældent bliver noteret. Se fx en aktuel tragisk sag om en 16 årig der har voldtaget flere mindreårige piger. En ubeskrivelig tragedie for pigerne og deres familier og naturligvis noget der bør straffes.
Men ikke alene skal den unge fyr straffes, nu kræver flere at fyren skal sendes tilbage til Somalia hvor hans familie holder til. Tilbage til et endnu værre sted, uden familie, hvor sandsynligheden for at nogle unge somaliske piger bliver udsat for noget lignende er markant høj.

Men dem er vi ligeglade med – monstret skal sendes hjem, og hvis han så går helt amok dernede, så hører vi jo ikke om det alligevel.
Det er grimt. Og den 16 årige er ikke det eneste monster i denne historie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.