Hjææælp, de er ikke lige så bange som mig!

I kølvandet på afsløringen af planer om terrorangreb mod tyske tog mener PET ikke, de har noget særligt at meddele den danske befolkning – måske fordi der ikke er nogen konkrete trusler at meddele om, måske fordi de arbejder med nogle ting, de ikke har lyst til at tale om lige nu.

Who knows? Men alene det, at de tilsyneladende ikke er parate til at opføre sig som en flok forskræmte høns, har fået Hysselina op af stolen:

Politiets Efterretningstjeneste ønskede i går ikke over for B.T. at kommentere, om de tyske terror-mistænkte er en del af et netværk – eventuelt med danske udløbere

Kimpolina-kommentar: Føler man sig helt tryg her? Hvad er det dog for en flok amatører, der er sat til at passe på os i Danmark?

Tjah – hvis de ikke er ligeså hysteriske som Kimpa, så er de amatører?

Måske man tværtimod kunne antage, at de i PET ved bare en lille smule mere om, hvad de gør og hvorfor ikke end fr. Hartmann, hvis idé om “brandslukning” synes at være at råbe BRAAAND!!! af sine lungers fulde kraft i overfyldte biografer.

Som Citizen flere gange har været inde på: Det er ikke altid lige til at se, om man skal græde, le, dunke hovedet ind i muren – eller slå det hen med, at der trods alt må være en grænse for, hvor tåbelige mennesker, man skal gide at beskæftige sig med.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.