Støt Daniel Karim Rostam

Daniel Karim Rostam er en ung mand, der er født i Kuwait og opvokset i Danmark, men som efter en dom på tre et halvt års fængsel blev udvist til Irak, et land, hvor han aldrig har været og ikke har nogen familie – et land, hvortil han ikke har nogen tilknytning overhovedet.

De første uger af hans ophold i Irak tilbragte Daniel i fængsel, hvor han fik at vide, at han kunne rådne op til evig tid. Nu er der imidlertid sket noget, og dette har i dag fået hans støttegruppe til at udsende denne appel:

En tre uger lang kampagne førte den 16. november til at den tvangsudsendte Daniel Karim Rostam blev løsladt fra Baghdads Lufthavnsfængsel, hvor han havde været indespærret siden han blev udvist den 2. juni i år.

I første omgang var det en sejr for de mere end 1000 mennesker, derigennem tre uger ringede til den irakiske ambassade i Danmark for at spørge til Daniels situation og kræve ham løsladt; på grund af det kontinuerlige pres blev han sluppet fri af det fængsel, hvor han havde
fået at vide, at han kunne sidde og rådne op. Mange af jer har sikkert selv været aktive i denne kampagne og vi takker jer herfor.

Men, Daniel er stadig ikke fri. Uden for fængslets mure har han ingen og intet. Ingen penge, ingen mad, ingen folk der kan hjælpe ham. Han har aldrig før været i Irak, da han oprindeligt kommer fra Kuwait og derfor aldrig skulle have været udvist fra Danmark.

Vi beder jer nu om hjælp endnu en gang. Daniel har brug for penge, så han kan komme til Kuwait, hvor han har en tante og hvor han ikke hver nat skal frygte for at blive anholdt, fordi han overtræder udgangsforbuddet. Vi ansøger derfor om ethvert bidrag, I måtte kunne undvære, så vi hurtigst muligt kan sende ham en sum penge.

Det er vigtigt, at vi ikke overlader Daniel til sig selv, men fortsætter kampagnen til han er i sikkerhed.

Såfremt i vil støtte Daniel, kan i sætte penge ind på:
Reg : 1671 Konto nr : 0001209043

Jeg vil gerne opfordre alle til at give et lille bidrag, hvis de kan. Mange bække små. Lad os tage det ansvar, den danske stat med Fogh som butler og Pia Kjærsgaard i sadlen er for smålig og for ligeglad med de mennesker af kød og blod, den regerer, til at påtage sig.

Læs også: Tvangsudvist løsladt fra fængsel i Irak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.