“Folkets røst” eller lyden af støvletramp – Jyllands-Postens læsere om “perlesagen”

Jyllands-Posten har på deres hjemmeside oprettet en debat, hvor læserne kan tage stilling til, om de hører folk sige “perle” eller “perker” i det efterhånden famøse videoklip.

Jeg ved ikke, hvad jeg egentlig forventede, da jeg klikkede ind på den debat, men jeg havde faktisk ikke forventet det her:

“ALLE de galninge der råbte “dræb jøderne, ned med Danmark og ned med demokratiet ” skulle anholdes og ØJEBLIKKELIGT smides ud af Danmark med livsvarigt indrejseforbud !!!Disse onde og forrykte mennesker har intet at gøre i den civilicerede verden ! Og ignorer alle de såkaldte humanister ” læs : landsforrædere” som synes det er så kulturberigende med disse galninge hvis erklærede mål er demokratiets og Danmarks udslettelse.”

“Den almindelige venstreorienterede er en kujon en der tror at han vil blive spist som den sidste hvis han fodrer krokodillen, hans tankegang er landsforrædderisk, de slår nu hårdt ned på Rockerne, nuvel, men tør disse elendige slapsvanse (ikke Politiet, men de såkaldt anstændige) slå ned på indvandrer Mafiaerne med samme vigør? Nænej, Pladderhumanisterne, hyklernes hylekor vil fylde medierne med artikuleret idioti, og som giver den almindelige borger kvalme og afsky”

“I mit optik virker der komplet latterligt medierne især DR/TV2 (stor støtter af islam) overhovedet bruger tid noget så ligegyldigt – fakta, han er perker og burde slet ikke være i DK.Demonstrationens opråb: “Ned med DK” “Død over jøderne” Hvad mener halalhippierne (dommerstanden Enhedslisten m.m.) om disse arabisk truende terroristmålsætning? Svaret er desværre tiltalende for mange danskere.Alle disse ynkelige og feje muslimer burde snarest indfanges og smides ud af landet.”

“Det er fløjtende ligegyldigt om betjenten sagde perker eller perle, eller noget helt tredie. Hvis de højtråbende ballademagere af mellemøstlig herkomst er så utilfredse med forholdene her i Danmark er de mere end velkomne til at forlade Danmark.”

“Halalhippierne og journalisterne har i øvrigt misforstået betjenten fuldstændig, efter min opfattelse er han både civiliseret og langmodig, idet han taler med store bogstaver til den arabiske demonstrant istedet for straks at gribe til magtmidler. Det er sådan vi gør i Danmark, det er den danske mentalitet, vi giver advarsler og taler med store bogstaver flere gange, inden vi skrider til handling overfor uromagere og kriminelle. Så kære halalhippier, er i utilfredse med det, så rejs til Arabien”

Og det bliver ved, side op og side ned af ufordøjet opgylp, 122 kommentarer netop nu, og flere tikker ind time for time.

Man aner galoppen: Betjente har knipler, og dem skal de have lov til at bruge, som de selv finder bedst. Hvis  nogen har indvendinger, er de nok pladderhumanister og landsforrædere, der let spises af med en enkeltbillet til Langtbortistan. Danmark for danskerne, og hvis du ikke er med på dén, kan du få tæsk som den slapsvans og kujon, du er.

Ret skal være ret, der er da også mere fornuftige stemmer, der blander sig og gør opmærksom på, at “med opfindelsen af udtrykket “Perle” giver politiet deres egen troværdighed et ordentlig skud for boven, og det er vist ikke lige det de behøver for tiden” og “betjente må tale som de selv vil tales til. Ellers må man også gøre det lovligt at kalde betjentene hvad man ønsker – pansersvin, f.eks.“, men det er fåtallet, små forskrækkede pip, der helt bliver væk i det rasende, brusende kor.

Nu, jeg lagde selv et lille, forskrækket pip, og skal gerne opfordre andre til at gøre det samme:

Perle eller perker – politimandens opførsel på filmen er KLART uacceptabel. Selvfølgelig skal politiet have lov at dæmpe gemytterne, men dette var en lovligt anmeldt og 100% lovlig demonstration. Er det virkelig sådan, vi ønsker, at politiet skal behandle folk, der bruger den ytringsfrihed, vi er så stolte af her i landet?

De folk, der skriver kommentarer i Jyllands-Postens debat, er nok ikke repræsentative for befolkningen i sin helhed. Men i modsætning til på Uriasposten o.l. er det dog folk, der skriver under eget navn og adresse. Peter Kofod gjorde for nylig en lignende observation om det chokerende niveau i online-debatten på Politiken.dk.

Hvis disse kræfter – Dansk Folkepartis bagland og kernetropper –  nogensinde kommer til magten, bliver der mørkt her i Danmark.

Link: Sagde betjenten “perle” eller “perker”?

Update, 25/1:

Kort efter, at jeg lagde ovenstående indlæg i tråden, hvor jeg kaldte til fornuft, kom der dette svar:

Nej det er ikke sådan vi ønsker at politiet behandler forrykte muslimske indvandrere eller efterkommere af disse der åbenlyst heiler, råber ned med Danmark, ned med demokratiet og dræb jøderne. Politiet burde give dem sådan en gang bøllebank at de ikke kunne gå ved egen hjælp bagefter og derefter sende dem tilbage hvor de kommer fra inden for 24 timer. Disse mennesker har mistet enhver ret til at opholde sig i et civiliceret samfund! FAT DET !

Altså: Poitiet har knipler og dem skal de bruge, som de nu synes, det er det, de har dem for. Når blot de er muslimer kan alt legitimeres, “disse mennesker har mistet enhver ret til at opholde sig i et civiliceret samfund”. I rest my case. Hvis det er folkets røst, så er dette land ved at gå i hundene.

One thought on ““Folkets røst” eller lyden af støvletramp – Jyllands-Postens læsere om “perlesagen””

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.