Kommentarpolitik

Den store Bastian

Der lader til at herske en vis forvirring om, hvilke regler, der gælder for kommentarer i denne blog.

Lad os begynde med den korte udgave: Enhver kommentar kan og vil blive slettet, hvis og kun hvis det passer mindst en af skribenterne her på siden.

For at uddybe vil jeg henvise til, hvad der blev sagt, dengang kommentarer først blev indført på Modspil.dk:

Når man skriver på en andens blog er det lidt som at gå ind i en andens hus: Man kan selvfølgelig sige hvad man vil og skal da også være velkommen, men hvis man begynder med at slynge sine beskidte træsko friske fra kostalden op på spisebordet og med drævende, alkoholpåvirket røst at indkræve sig noget davre, kan det være, at den venlige vært begynder at rømme sig og spørge, om det nu ikke snart er ved at blive sent.

Tilsvarende reaktioner kunne antages at gælde visse typer af kommentarer, hvorfor jeg som udgangspunkt vil nøjes med at konstatere, at alt hvad der minder om injurier, personlige angreb, beskyldninger om eller opfordringer til alvorlige forbrydelser, eller hvad man nu ellers kan forestille sig af mindre høviske ytringer, kan og vil blive udsat for summarisk sletning.

Desuden vil jeg opfordre til, at man ikke skriver anonymt men underskriver sig med eget navn.

Så let, og dog åbenbart så svært. Paranoidt sludder om, at den verdensomspændende islamiske terrorkonspiration er skyld i den økonomiske krise, arbejdsløsheden, overvågningskameraerne i Netto og lille Mads’ dårlige karakterbog hører med til den type, der sigtes til – bare hvis nogen skulle være i tvivl. Kritik og intelligent analyse har sin plads, drøvtyggeri og slet skjult hate speech har ikke – i hvert fald ikke her.

2 thoughts on “Kommentarpolitik”

  1. Vor Herre bevare os Allan. Den stakkels kone var slet ikke gravid. Hun blev ikke overfaldet af nazister og slet ikke af Dansk Folkepartis søsterparti i Schweiz. Politiet har sigtet hende for at skære i sig selv. Hvor dybt kan du synke i dit had til folk, som du ikke er enige med. Til at internere dem som i Stalin tidens Sovjetunion ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.