Karen Jespersen ude med riven igen

… og igen handler det om hendes Dansk Folkepartiske paranoia overfor fremmede. Denne gang mener hun, at bystyret i København  ikke bør have lov til at mødes med den kendte imam Abdul Wahid Pedersen, som hun mener er “en ekstremist, som man ikke bør samarbejde med”:

»Man bør ikke give mennesker med ekstremistiske holdninger indflydelse, og her tænker jeg for eksempel på, at Københavns Kommune har bedt Muslimernes Fællesråd om at lave undervisningsmateriale om radikalisering med henblik på at få unge væk fra det spor. Det er naivt. Derved sætter kommunen ekstremister til at lave materiale om netop ekstremisme. Og på det overordnede plan er kommunen med til at blåstemple og anerkende en organisation, hvor talspersonerne dybest set foretrækker et koranstyret samfund frem for et verdsligt demokrati,« siger Karen Jespersen.

Æhhh… to ting:

1) Har vi berufsverbot i dette land, så folk med bestemte holdninger eller en bestemt religion er udelukket fra visse stillinger?

2) Abdul Wahid Pedersen er da ikke ekstremist?

Når vores kære “velfærdsminister” tager fri fra at afvikle velfærden og sparke på de hjemløse, viser hun sig fuld af sludder; hadefuldt sludder. Man mærker hensigten og bliver forstemt.

12 thoughts on “Karen Jespersen ude med riven igen”

 1. Man kan sige meget negativt om Abdul Wahid Pedersen, og det bør man også. Men hvis han er ekstremist, så er Dansk Folkepartis præstefætre det altså også -- og i endnu højere grad.

 2. @wolf: Jeg er uenig med AWP i en række ting, senest hans kronik for nylig, hvor han talte for et forbud mod blasfemiske udtalelser. Men det ændrer ikke ved, at han ikke kan kaldes ekstremist (jeg er også uenig med præsten Margrethe Auken i en lang række ting; men det ændrer heller ikke ved, at hun ikke er ekstremist).

  @Capac: Tak, jeg retter straks fejlen!

 3. Nej, det er natuuuuurligvis ikke ekstremt at ville lade Staten skulle blande sig i folks seksuelle adfærd, endsige straffe overtrædelser af 1400 år gamle bestemmelser med stening, og i yderste konsekvens være antidemokratisk. Du véd udmærket, at AWP går ind for de her ting. Så jo, vel er han ekstremist.

 4. @.sfw: Nu er det ikke op til mig i detaljer at forsvare AWPs synspunkter, eftersom jeg ikke deler dem, men han er næppe ekstremist i nogen anden forstand, end de fleste præster i Folkekirken er ekstremister.

  Også Søren Krarup og Jesper Langballe ønsker jo at lovgivningen om folks seksuelle adfærd klart skelner mellem forskellige seksualiteter, eller baserer deres opfattelse af jøderne på et 400 år gammelt hadeskrift; hvilket AWP dog trods alt ikke gør. Så hvor er forskellen?

 5. ekstremist og islamist er de mest misbrugte ord i Danmark for tiden -- AWP er sgu ikke islamist eller ekstrem -- han er nærmere hyggelig. Den mest ekstreme gruppering i Danmark lige nu er DF -- og det var dem Københavns Kommune burde forhindres i at samarbejde med.
  Tjek i øvrigt dette geniale indlæg ud
  http://mikrobloed.dk/?p=460

 6. Agger: Nu hvor SFW “glemmer” at nævne sin egen religion, så glemte du jo helt udtalelser såsom følgende fra Søren Krarup omkring menneskerettigheder, demokrati og lignende satanisme:

  “Menneskerettighederne er virkelig vor tids fordærvsmagt, djævelen i skikkelse af en humanitær lysengel, forfalskningen og sammenblandingen af Gud og menneske, himmel og jord”.

  “Kristendommen er forkyndelse af sandheden, men sandheden kan der ikke stemmes om. Den kan kun adlydes”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.