Regeringen fanget i løgn på løgn..

Ser ud til at amerikanerne har fortalt udenrigsminister Per Stig Møller at de i al hemmelighed i samarbejde med de etiopiske myndigheder har bortført og afhørt(læs: tortureret) en dansk statsborger. Per Stig nægter dog at have gjort noget forkert ved ikke at underrette mandens familie og folketinget. Fyren har nemlig ikke SELV fortalt udenrigsministeriet om tilbageholdelsen. Citat:

Den pågældende fange har ikke på noget tidspunkt fortalt Udenrigsministeriet, at han skulle være blevet mishandlet, tilbageholdt eller transporteret af amerikanerne. Derfor har jeg heller ikke i mine hjemlige politiske kontakter gjort noget særligt ud af den amerikanske vinkel«.”

Øhm? Så når amerikanerne påstår der er masseødelæggelsesvåben i Irak – så dræber vi gerne løs. Men når de fortæller at de hjælper med at tilbageholde danskere i hemmelige fængsler – så har de ingen troværdighed?

Per Stig Møller er her virkelig på den tyndeste is overhovedet muligt! Et tre-årigt barn kan gennemskue den løgn. Men han kan jo også finde på hvad som helst, eftersom DF gerne ser alle danske statsborgere der er islamister, tortureret og smidt ud af landet.

Folkestyret viser virkelig nogle grimme sider for tiden.

link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.