Politiet lod mand ligge og bløde, holdt ambulance tilbage

Sådan gik det til, da en mand i dag blev skudt på Nørrebro. Politiet rykkede ud med 50 mand for at “sikre området”, og først da det var sket, lod man ambulancen komme frem. Skudofret kunne have forblødt, mens politiet gennemførte deres tåbelige magtdemonstration. I TV-Avisen var det så blevet til “optøjer”.

Fra Information:

Betjenten svarer, at politiet er nødt til at ”sikre området” før ambulancen kan komme. Sikre! For hvad?!? Det var et drive-by-shoot – dem, der skød, er langt væk nu. Det eneste, der skal sikres, er at manden, der er blevet skudt, ikke dør.

”Det er jeres ansvar, hvis han dør.” Betjenten smiler og siger, vi skal gå tilbage. Og at vi kan klage til ambulancetjenesten. En kvindelig beboer siger:

”Så lad os dog selv køre ham på hospitalet. Det var sådan folk blev reddet 18. maj. Vi lagde selv folk op på døre og brædder, og kørte dem på hospitalet. Lad os komme til, så vi kan køre ham på hospitalet.” Betjenten bliver stående, stikker tommelfingrene i bæltet.

En beboer, der er mørk i huden, går tættere på, mens han filmer med sin mobiltelefon. Der er ikke afspærret på denne del af gaden, alligevel tager betjenten ham hårdt i armen og skubber ham hen mod der, hvor vi står. ”Er I rockere?” spørger beboeren, mens han filmer betjentene. ”Er I rockere?”

Apropos “optøjer”, måske endnu en lære i aldrig at stole på, hvad de siger i fjernsynet.

Via Ydmyghed, der sætter tal på:

Politiet var fremme efter 4 minutter, og var der snart 50 mand høj. Ambulancen kom først ind – uden udrykning – 24 minutter efter.

Og DR og TV2 lyver bare om det. Hvad er det helt præcist, der foregår her?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.