Søren Pind bliver ikke smidt ud af Venstre

Søren Pind har i sine sædvanlige racistiske rablerier på berlngske-bloggen gjort eftertrykkeligt i nælderne.

“Hvad nu hvis Jønke har ret?” skriver han og dermed mener han at rockernes svar på Mein Kampf – hvor de i et manifest forsvarer deres mord på indvandrer med at de bl.a. er muslimer – er “beskrivelsen ikke er meget af vejen.”

Søren Pind ligger sig hermed tæt op af Danske Folkeparti der også mener at en dømt morder “fanger tidsånden” når han underskylder sig med at det jo er muslimer de slås med.

Nu har Dansk Folkeparti med Søren Espersen i spidsen jo altid forsvaret mord på muslimer – men Venstre har dog sjældent ytret noget lignende. Men der er jo også højt til loftet i Venstre, så  Søren Pind får blot lidt skæld ud og det er det.

Søren Pind og DFs sympatitilkendegivelser for mord – begrundet med religiøst had – bør stoppes. Og Lars Løkke bør træde i karakter og ikke sidde som en vatnisse, mens hans parti smadrer retsamfundet.

Link til Søren Pinds mest stupide indslag, ever

link til DFs rablerier, og Venstres ynkelige irettesættelse af Pind

5 thoughts on “Søren Pind bliver ikke smidt ud af Venstre”

  1. Dermed gør Venstre, hvad Dansk Folkeparti har haft held med i årevis: Mens den officielle partilinie fremsættes som lidt mere blød, så lader partiet nogle rabiate folk rende rundt og sige alle de ting, som partiets kernevælgere gerne vil høre.

    Kernevælgerne kan så ærgre sig lidt over, at partiet ikke er helt så hårdt, som de ønsker det, men trøster sig ved, at der heldigvis er gode folk i partiet, som ikke findes i de andre partier.

  2. tror kernevælgerne er forvirrede -- støtter Venstre rockerne eller skal de have nultolerance. Skizofrent parti

  3. Prøv nu lige at læse hvad manden skriver for pokker. Han giver på INTET tidspunkt udtryk for at støtter mord! Han giver heller ikke på INTET tidspunkt udtryk for at han støtter HA.

  4. prøv nu at læse hvad jeg skriver Mikael --
    “Hvad nu hvis Jønke har ret?” skriver han og dermed mener han at rockernes svar på Mein Kampf -- hvor de i et manifest forsvarer deres mord på indvandrer med at de bl.a. er muslimer -- er “beskrivelsen ikke er meget af vejen.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.