2 thoughts on “Civil ulydighed mod deportationer, 13. august 2009”

  1. Jeg kan simpelthen ikke få ind i mit hovede hvordan formanden for politiforeningen kan prøve at undskylde det her med at “samfundet er blevet mere voldeligt”! Det er helt fantastisk at demonstranterne på trods af politiets åbenlyst overdrevne magtanvendelse med knipler og peberspray kan blive ved med at forblive ikke voldelige! Det er fantastisk, for det gør det jo meget nemt at se hvem som agerer konfliktoptrappende, og hvem som er nedtrappende! Hvis jeg sad i politiforeningen, ville jeg ærgre mig umådeligt over de knippelsvingende idioter på filmen her, for det kan kun gøre de gode og besindige betjentes arbejde sværere fremover!

    Og helt sort bliver det, når Nuri Al-Maliki før denne aktion har benægtet at Irak har en udleveringsaftale med Danmark!

    Giv os vores anstændige, menneskekærlige og ikke voldelige Danmark tilbage! Smid DF og deres støtte-regering på møddingen hvor de hører hjemme (og lad Helle Thorning Schmidt og Henrik Sass Larsen følge trop -- de har alligevel så travlt med at matche højrefløjen, at det kan være det samme)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.