Regeringen og befolkningens hukommelse

Lov er lov – og lov skal holdes lød det igen og igen fra regeringen, da irakerne i Brorson kirken blev smidt ud – og de demonstranter der gjorde passiv modstand fik tæsk med jernkøller.

Nu lyder Venstres kommentar til at oppositionen mener at irakerne bør have advokathjælp før de ryger ud:

“. Jeg synes sådan set, at oppositionen bør skamme sig lidt. Hver gang man løber tør for almindelige argumenter, så hiver man en konvention eller et lovbrud op«, siger Karsten Lauritzen.”

Kunne være Karsten Lauritzen burde kigge lidt i spejlet næste gang han forsvarer vold med et lovbrud. Måske var han og regering løbet tør for argumenter?

link

4 thoughts on “Regeringen og befolkningens hukommelse”

  1. Venstres udlændingeordfører, Karsten Lauritzen, burde tage sig et kursus i mellemøstlige sprog. Hvad er irakisk for et sprog? I Irak tales der arabisk og nogle taler kurdisk, men hvem taler irakisk? Og den er jo helt galt, hvis Laurtizen mener, at de irakiske flygtninge virkelig ikke har noget at forsvare sig mod. For dem er det dødensalvorligt, og er der noget at skjule, siden vi endnu engang og igen og igen er hamrende ligeglade med hvad eksperter siger? “Men det er også et spørgsmål om, hvor mange ressourcer, der skal bruges på det. De står jo ikke tiltalt for noget. Det handler udelukkende om opklaring, da de irakiske myndigheder skal have opklaret, om de er irakiske statsborgere. Så der er ikke noget, som de skal forsvare sig imod«, udtaler han. Vågn op liberale og frihedssøgende folk i venstre og konservative. I må jo være der et sted.

  2. “Hver gang de løber tør for argumenter, tager de en lov frem!” ???

    Det er da at snakke uden om … Nej, hr. betjent, jeg ved virkelig ikke, om jeg har stjålet alle de penge, der ligger omme i bagagerummet, men De kan da ikke bare tage en lov frem, hver gang De ikke har andre argumenter for, at nogen skal have så mange penge!

    Altså, helt ærligt -- hvis regeringen ikke overholder loven, så overholder de ikke loven, og så er det ærligt talt noget frækt at forsvare sig med, at oppositionen “bare tager en lov frem” …

  3. Man skal også lægge mærke til, at Karsten Lauritzen på ingen måde har undersøgt sit argument, da det frem går af senere artikler at der både er dansk politi og en tolk til stede (http://politiken.dk/indland/article771276.ece). Han har altså -- som politikere ofte gør -- bare fundet et argument og fremlagt det som fakta uden at undersøge om der var en tolk tilstede og hvilket sprog der tales i Irak. Det ville jo være dejligt med nogle kritiske journalister der kunne slå den slags folk i hoved med deres egen uvidenhed.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.