Se der, en muslim!

Det er i hvert fald rart at have proportionerne på plads:

»Der er over 50.000, der er blevet arbejdsløse det seneste halve år, der er måske 100.000, der bliver det i det næste trekvarte år, vi har en økonomisk krise, der skal klares, vi har en klimakonference, vi har folk, der ikke kan blive behandlet på grund af ventelister, vi har børn med psykiske lidelser, der ikke kan få behandling, vi har en bandekrig, hvor man skyder hinanden, en betjent blev skudt i aftes – og så bruger man tid på at snakke om burka. Jeg mener, at det er proportionsforvrængning«, siger Venstres tidligere integrationsordfører og nuværende miljøordfører, Eyvind Vesselbo.

Til næste år træder en skattereform i kraft, der vil fortsætte med at afblanke de lave indkomster til fordel for de høje, samtidig med at krisen utvivlsomt kommer til at fortsætte, med arbejdsløshed og tvangsauktioner til følge. Og så længe Dansk Folkeparti får lov til at være hårde mod alle, der skiller sig ud fra deres forældede begreb om “danskhed”, skal de til gengæld nok tie stille om de sociale forringelser. Så lad os da endelig blive ved med at tale om burkaer …

Link: V-medlem: “Der er større problemer end den skide burka”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.