Angrib DF hvor det gør ondt

Som de fleste analytikere har påvist har DF sine kernevælger blandt pensionister, førtidspensionister og arbejdere. Alle folk der i de tider hvor økonomien kun gik opad, gik fra venstrefløjen til den ekstreme højrefløj, fokuserede på det der med et pænt ord blev kald værdipolitik, men jo var ganske almindelige racisme. Et forsøg på at få stemmer ved hysterisk at give indvandrer skylden for alle ulykker i samfundet.

Nu da krisen kradser og folk begynder at kunne mærke det på pengepungen og arbejderne ser deres arbejde forsvinde, bliver fokus naturligvis nok rettet mod økonomien igen – og det er her venstrefløjens chance ligger for endeligt at få væltet regeringen. Og det naturlige mål må være at bryde den kunstige alliance mellerm Fogh og Espersens elite og Pia Ks bund. For deres økonomiske selvinteresser er naturligvis ikke ens.

Derfor giver denne kampagne særdeles god mening. S og SF skal bore igen og igen i det faktum at mens Pia Ks vælgere intet fik ud af skattereformen fik V og Ks vælgere tusindvis af kroner lige ned i lommen. Kampagnen ville være endnu mere effektiv hvis S og SF konsekvent de sidste 8 år havde bekæmpet skattestoppet. Som de fleste med en kugleramme har kunne regne ud, havde vi stadig haft kæmpe overskud på statsfinanserne og rigeligt råd til et gratis måltid mad til vuggestuer og børnehaver, hvis ikke de rigeste skulle have endnu mere.

Lad os håbe det næste valg kommer til at handle om økonomi – og få reduceret VKO til de 60 mandater de retteligt har fortjent.

11 thoughts on “Angrib DF hvor det gør ondt”

 1. Omvendt vil DF kunne gøre det samme, som de engang (i Fremskridtspartiets dage) havde held med: At give indvandrerne skylden for, at det ikke gik så godt. De kom og tog alt vores arbejde, mente man.

 2. @wolf: Smart.

  1) Tag fra de fattige og giv til de rige.
  2) Når de fattige står uden for døren med møggrebe og fakler, sig: Det er indvandrernes skyld det hele.

  Enkel og prøvet strategi. Never fails (undtagen forhåbentlig denne gang 🙁 )

 3. Det er ikke forbudt at tænke fornuftige tanker. og den med indvandrere er myte. de fleste indvandrere, de unge, klarer sig betydeligt bedre end de unge etniske danskere, fordi de ikke er forkælede og fovente på samme måde. S og SF skal fortsætte deres kanpagne og sætte fokus på alle de skævheder den siddende regering har udsat befolkningen for.

 4. Du håber. Og håbet er jo lysegrønt. Folk bliver ved med at stemme på DF, fordi de STADIG er det eneste parti, som tager indvandringen fra islamiske lande og Østeuropa alvorligt. Så kan I pive så meget som I vil.

 5. Det tror jeg næppe. Jeg stemmer f.eks. ikke DF på grund af økonomien (til kommunalvalg stemmer jeg efter individer jeg ved hvad står for, absolut ikke altid DF’ere) men det er af stor betydning, at der holdes i bremserne -- var det blevet en S-R-F-regering tør jeg slet ikke tænke på, hvordan det var gået dels med økonomien, dels men antallet af tilvandrede kulturfremmede, som ikke ønsker at integrere sig.

  DF’s økonomiske politik svarer jo nogenlunde til S’s.

 6. Man er meget naiv hvis man tror DFs økonomiske politik ligner Socialdemokraternes. De har vist aldrig stemt for skattelettelser i miliardklassen til de rigeste.

 7. Allan: DF siger jo bare, at de økonomiske problemer er “de fremmedes” skyld, og hvis man har lidt racistiske tendenser, køber man jo langt hellere sådan en forklaring, end en forklaring, der handler om, at man måske selv skal prøve at gøre noget. Derfor vil det for “Anna Lyttiger” -- ligesom nu -- handle om at stemme på det parti, der har den mest racistiske profil.

 8. wolf: det er rigtigt, der er nogle meget racistiske grupperinger der benytter fiktive tal om hvad indvandrer koster osv. Men det er faktisk ikke noget DF har benyttet sig af -- måske fordi vælgerne næppe er så dumme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.