Hamid el Mousti og udlandet

Det her med at sende SMS’er, hvor man skriver sandheden om, hvad Jesper Langballe har sagt – som lige har været i TV2s 19-nyheder og som sikkert snart rammer en online-avis nær dig – er jo så klart, som dagen er lang: Hamid el Mousti har handlet som en hædersmand.

Hvad har du, kære læser, gjort i dag for at åbne udlandets øjne for, hvilket befængt, totalitært og racistisk pesthul, Danmark er ved at forvandle sig til under Dansk Folkepartis jernhæl? Og hvem tør efter de mange latterlige sager om skrub-af-check, lømmelpakke, burkaer og kriminel lavalder efterhånden vove at påstå, at det ikke er Dansk Folkeparti, der regerer landet? Pia Kjærsgaard er efterhånden statsminister af alt andet end navn.

Hvis De vil søge inspiration til reel Oplysning om Danmark til Udlandet kan jeg varmt anbefale Manky’s Blog. Og Holdt og Engelbreths åbne brev til Obama om racismen her i landet:

9 thoughts on “Hamid el Mousti og udlandet”

 1. “Jeg kan sådan set godt forstå ham, men at kommunikere i one-liners, det er altså ikke særlig konstruktivt. Det bliver et enkelt stående statement, som ikke rigtig fører til noget og i hvert fald ikke bringer noget debat ud af det.”

  Hvad er I dine øjne det gode i Mousti handling?

  Han begår jo samme fejl som Langballe og co…. men målet helliger midlet eller hvad?

 2. Nej, han begår på ingen måde “samme fejl som Langballe”. Fem og syv er ikke lige.

  Som sagt, Pia Kjærsgaard er statsminister af alt andet end navn. Så der er intet forkert i Moustis SMS. Og at forsøge at gøre noget ved forholdene ved at råbe folk op uden for landets grænser forekommer efterhånden at være den eneste udvej, der er tilbage.

 3. “Og at forsøge at gøre noget ved forholdene ved at råbe folk op uden for landets grænser forekommer efterhånden at være den eneste udvej, der er tilbage”

  så målet helliger altså midlet…. Hvis nu den SMS forårsager lige så stor ravage som de efterhånden berømte tegninger…( hvilket jeg ikke tror) var det så en specielt god handling?

  Det Langballe og Krarup har sagt er langt ude. Alt alt for unuanceret. Mousti er også langt ude og unuanceret…

  Jeg tror faktisk at folk godt kan se det.. De kan også godt se hvor pinligt det er for Pia K ikke rigtigt at kunne tage afstand. De kan også godt se at Thuelsen Dahl har et forklarings problem, når andre er blevet ekskluderet for mindre. Alt i alt en temmelig dårlig sag for DF.

  Hvorfor er det vigtigt at “åbne udlandets øjne for, hvilket befængt, totalitært og racistisk pesthul, Danmark er ved at forvandle sig til under Dansk Folkepartis jernhæl”?

 4. LMNord, fordi Pia opfører sig, som om hun var statsminister.

  Jeg er faktisk lidt målløs over tempoet i den politiske udvikling: Pia Kjærsgaard kritiserer Langballes ord -- men understreger samtidig, at han har helt ret. Rønn Hornbech vil stramme udlændingeloven meget betydeligt, men vil ikke sige hvorfor. Dansk Folkeparti kører med klatten i disse dage.

  Der er ingen grund til at blive ved med at bilde udlandet ind, at Danmark er et “normalt” land, når det for alle praktiske formåls skyld er regeret af højreekstremister.

 5. Amila, ytringsfriheden er friheden til at ytre støtte til regeringen og være på nakken af dem, regeringen er på nakken af. Det er OK at væe lidt mere på nakken af de “slemme” end regeringen selv, men hvad derudover kommer er af det onde.

 6. Men en meget kort udgave af dette blogindlæg har nu været i Jyllands-Posten, MetroXpress, Politiken og Århus Stiftstidende -- i lidt varierende versioner. Det er da noget, i det mindste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.