Konservative – dummere og mere racistiske end loven tillader

Ser ud til at de konservatives nye officielle holdning til Romaer, er at de er småkleptomane. Og Henriette Kjær stiller sig undrende for at Romaer skulle føle sig kede af og stigmatiserede af denne holdning(!):

Henriette Kjær håber, at romaer også i højere grad vil blande sig i debatten.

– Det er selvfølgelig alvorligt, når der er nogen, som føler sig trådt over tæerne. Og de har så lagt sag an ved politiet. Jeg synes i stedet de skulle kaste sig ind i debatten, og argumentere for hvorfor de bliver kede af og følger sig stigmatiserede over at blive kaldt småkleptomane.

link til konservative – dummere end loven tillader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.