90 milliarder i underskud? Her er et palæ!

I år præsenterede VK regeringen det næsthøjeste underskud på statsfinanserne nogensinde. De ufinansierede skattelettelser og skattestoppet har givet et gigantisk underskud, der nu skal betales af børnefamilierne og de arbejdsløse.

De danske skatteydere må formentlig være helt paf, når regeringen nu giver én enkelt særdeles velstående børnefamilie på overførselindkomst, der i forvejen ejer et dusin slotte, et palæ til over 2-300 millioner kr(!!). Millioner der kunne bruges til at hjælpe de fattige der er blevet ramt af regeringens sparekniv og i de kommende år må smides fra hus og hjem.
Skam jer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.