Skandale – Søren Pind sender millioner til kommunistisk land

Det er da bizart at se højrefløjen og Venstres pressetjeneste gå amok over hr. Sohns tilnærmelser til kommunistiske lande for 20 år siden. Og samtidigt vide at regeringen, med Søren Pind i spidsen årligt sender 94 mio. kroner til støtte af et nutidig kommunistisk regime.

Bør fortiden synder vægte mere end nutidens? Bør Søren Pind og Hr. Løkke undskylde for deres støtte af et diktatur med et utal af liv på samvittigheden? Hvor er medierne henne?

link til skandalen

2 thoughts on “Skandale – Søren Pind sender millioner til kommunistisk land”

  1. “Næsten halvdelen af støtten til Kina er forskellige former for støtte til danske virksomheder med projekter og investeringer i Kina. Næsten 45 millioner kroner er rentestøtte til blandede kreditter, knap halvanden million kroner er teknisk støtte til de samme projekter, og omkring 1 million kroner direkte støtte til såkaldte business to business-projekter.”

    Ikke “støtte til Kina”, men “støtte til DA/DI”.
    I rest my case

  2. Mikkel. … så ikke nok med, at “udviklingshjælpen” sendes til et højtudviklet og rigt kommunistisk diktatur som Kina, i virkeligheden er det hele bare et skalkeskjul for at dele penge ud til erhvervslivet i form af DA og DI.

    mystiskere og mystiskere … eller mere og mere skandaløst, for at være helt præcis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.